Lasse Åberg Musen Whiskyglas

Lasse Åberg har gjort motiven till de fina whiskyglasen i serien Musen. Varje glas har sitt eget motiv och därför gillar många att samla på Lasses glas. De är inte längre i produktion så om du vill köpa Lasse Åberg whiskyglas får du leta bland vintage, loppis och auktioner.

Vintage whiskyglas av Lasse Åberg

  • Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 2 st

    Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 2 st
    2 whiskyglas ur serien Musen formgiven av Lasse Åberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
  • Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 4 st

    Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 4 st
    4 st whiskyglas ur serien Musen formgiven av Lasse Åberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Vi har fler exempel på lekfulla dryckesglas här på sidan. Ta gärna en titt på de exklusiva serien New Friends glas med djur i botten.