Lasse Åberg Musen Whiskyglas

Lasse Åberg har gjort motiven till de fina whiskyglasen i serien Musen. Varje glas har sitt eget motiv och därför gillar många att samla på Lasses glas. De är inte längre i produktion så om du vill köpa Lasse Åberg whiskyglas får du leta bland vintage, loppis och auktioner.

Vintage whiskyglas av Lasse Åberg

 • Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 2 st

  Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 2 st
  2 whiskyglas ur serien Musen formgiven av Lasse Åberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Whiskyglas Lasse Åberg 6 st

  Vintage - SÅLD Whiskyglas Lasse Åberg 6 st
  6 whiskyglas ur serien Musen formgiven av Lasse Åberg.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 4 st

  Vintage - SÅLD Musen Lasse Åberg Whiskyglas 4 st
  4 st whiskyglas ur serien Musen formgiven av Lasse Åberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.