Whiskyglas med gravyr

Gravering är vanligt att man gör för att personifiera saker. Restauranger och dryckestillverkare kan gravera sina glas med sin logotyp eller namn. Idag finns även möjlighet för privatpersoner att beställa personliga presenter som whiskyglas med gravyr. Graverade whiskyglas är en garanterat uppskattad present till en whiskyälskare!

Graverade whiskyglas

 • Whiskyglas med graverat namn - Vintage

  Whiskyglas med graverat namn - Vintage
  Hgkvalitativa whiskyglas i enkel snygg design.Personlig text ingr i priset fyll i de nskade flten ovan och stt din unika prgel p produkten.En uppskattad gva att ge bort till whiskeyfantasten.Gravyrinformation:Textrad&hellip:
 • Glencairn Whiskyglas med gravyr

  Glencairn Whiskyglas med gravyr
  Gravyrinformation:Graveras med tv rader med text.Textrad 1 graveras med ett kursivt typsnitt.Textrad 2 graveras med ett rakt typsnitt. Ett underbart designat whiskyprovarglas i kristall frn Glencairn Crystal.&hellip:
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Antik Whiskyglas 11 st

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Antik Whiskyglas 11 st
  11 st rökfärgade whiskyglas ur serien Antik från Reijmyre Glasbruk. Munblåsta och graverade för hand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Whiskyglas - Sköld

  Whiskyglas - Sköld
  Hgkvalitativa whiskyglas i enkel snygg design.Personlig text ingr i priset fyll i de nskade flten ovan och stt din unika prgel p produkten.En uppskattad gva att ge bort till whiskeyfantasten.Gravyrinformation:Stora&hellip:
 • Whiskyglas - Circle

  Whiskyglas - Circle
  Hgkvalitativa whiskyglas i enkel snygg design.Personlig text ingr i priset fyll i de nskade flten ovan och stt din unika prgel p produkten.En uppskattad gva att ge bort till whiskeyfantasten.Gravyrinformation:Stora&hellip:
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Antik Selterglas 11 st

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Antik Selterglas 11 st
  11 st rökfärgade selterglas ur serien Antik från Reijmyre Glasbruk. Munblåsta och graverade för hand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Studentpresent - Whiskyglas med gravyr

  Studentpresent - Whiskyglas med gravyr
  Produktbeskrivning:Whiskyglas i enkel snygg design.Glaset graveras med Grattis till studenten text, motiv i form av en studentmssa samt din egen personliga text.Det r enkelt att bestlla:Skriv in nskad&hellip:
 • Aberlour whiskyglas Glencairn

  Aberlour whiskyglas Glencairn
  Aberlour whiskyprovarglas. Det pittoreska whiskydestilleriet Aberlour ligger mycket vackert beläget längs floden Spey, som sägs ha ett mycket rent och välsmakande vatten. Detta whiskyglas är av Glencairn typ och har Aberlours logga och text graverad på dess framsida. Höjd 115 mm Bredd 65 mm

Whiskyglas med gravering som present till whiskyälskare

Att få ett graverat glas i present är något som uppskattas av många och säkert extra av en whiskyälskare. Det ger en extra känsla av uppskattning eftersom det är personligt framtaget för just mottagaren.

Vanliga tillfällen då graverade whiskyglas passar som gåva är vid högtider som födelsedagar, fars dag, avtackning på jobbet, pension, studenten etc.

Att välja en passande gravyr på glas

Det går att anpassa gravyren på många olika sätt. Till exempel kan man välja olika typsnitt och storlekar på tecken. Genom att ladda upp ikoner och logos går det att göra whiskeyglasen än mer personliga.

Graverat whiskyglas till golfspelareGraverat glas som present till golfspelaren. Exempel hos Medgravyr.se

Beroende på vilket whiskyglas man väljer finns det lite olika möjligheter och begränsningar. Olika layout ger olika plats för antal tecken och storlek på typsnittet. Layouten för gravering på tumblerglas är inte samma som för ett glencairn whiskyglas till exempel.

Nätbutiker med whiskyglas som du kan gravera

» MedGravyr.se