Whiskyglas med gravyr

Ett whiskyglas med gravyr vågar vi påstå är en garanterat uppskattad present till en whiskyälskare! Gravering är vanligt att göra för att personifiera olika saker. Restauranger och dryckestillverkare kan gravera sina glas med logotyp eller namn. Idag finns även möjlighet för privatpersoner att beställa personliga presenter som till exempel ett eller flera graverade whiskyglas med egen text eller bild.

Graverade whiskyglas

 • Balvenie whiskyglas Glencairn

  Balvenie whiskyglas Glencairn
  Mitt i vad som ibland kallas whiskyns huvudstad, Dufftown, ligger destilleriet Balvenie. Bland myriaderna av whiskyproducenter lyckas The Balvenie stå ut, bland annat på grund av sin unika golvmältning och det rena vattnet från källan Robbie Dhu springs, som även delas med draken Glenfiddich. Detta whiskyglas är av den klassiska formen Glencairn och har den typiska päronformade kupan som ger en balanserad aromåtergivelse. På framsidan återfinns texten "handcrafted at the Balvenine distillery, Banffshire" graverad. Höjd: 115 mm Ø: 65 mm
 • Aberlour whiskyglas Glencairn

  Aberlour whiskyglas Glencairn
  Aberlour whiskyprovarglas. Det pittoreska whiskydestilleriet Aberlour ligger mycket vackert beläget längs floden Spey, som sägs ha ett mycket rent och välsmakande vatten. Detta whiskyglas är av Glencairn typ och har Aberlours logga och text graverad på dess framsida. Höjd 115 mm Bredd 65 mm
 • Whiskyglas - Circle

  Whiskyglas - Circle
  Hgkvalitativa whiskyglas i enkel snygg design.Personlig text ingr i priset fyll i de nskade flten ovan och stt din unika prgel p produkten.En uppskattad gva att ge bort till whiskeyfantasten.Gravyrinformation:Stora&hellip:
 • Whiskyglas med graverat namn - Vintage

  Whiskyglas med graverat namn - Vintage
  Hgkvalitativa whiskyglas i enkel snygg design.Personlig text ingr i priset fyll i de nskade flten ovan och stt din unika prgel p produkten.En uppskattad gva att ge bort till whiskeyfantasten.Gravyrinformation:Textrad&hellip:
 • Whiskyglas - Sköld

  Whiskyglas - Sköld
  Hgkvalitativa whiskyglas i enkel snygg design.Personlig text ingr i priset fyll i de nskade flten ovan och stt din unika prgel p produkten.En uppskattad gva att ge bort till whiskeyfantasten.Gravyrinformation:Stora&hellip:
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Antik Whiskyglas 11 st

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Antik Whiskyglas 11 st
  11 st rökfärgade whiskyglas ur serien Antik från Reijmyre Glasbruk. Munblåsta och graverade för hand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Studentpresent - Whiskyglas med gravyr

  Studentpresent - Whiskyglas med gravyr
  Produktbeskrivning:Whiskyglas i enkel snygg design.Glaset graveras med Grattis till studenten text, motiv i form av en studentmssa samt din egen personliga text.Det r enkelt att bestlla:Skriv in nskad&hellip:
 • Reijmyre Glasbruk - SÅLD Antik Selterglas 11 st

  Reijmyre Glasbruk - SÅLD Antik Selterglas 11 st
  11 st rökfärgade selterglas ur serien Antik från Reijmyre Glasbruk. Munblåsta och graverade för hand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Whiskyglas med gravyr som present till whiskyälskare

Att få ett graverat whiskyglas i present är något som uppskattas av många och säkert extra av en whiskyälskare. Det ger en extra känsla av uppskattning eftersom det är personligt framtaget för just mottagaren.

Vanliga tillfällen då du kan ge graverade whiskyglas som gåva är vid högtider som födelsedagar, fars dag, avtackning på jobbet, pension, studenten etc.

Att välja personligt gravyr på whiskyglaset

Du kan anpassa gravyren på whiskyglaset på många olika sätt. Till exempel kan du välja olika typsnitt och storlekar på tecken. Genom att ladda upp ikoner och logos går det att göra whiskeyglasen än mer personliga.

Graverat whiskyglas till golfspelareGraverat whiskyglas som present till golfspelaren. Exempel hos Medgravyr.se

Beroende på vilket whiskyglas du väljer att gravera finns det lite olika möjligheter och begränsningar. Olika layout ger olika plats för antal tecken och storlek på typsnittet. Layouten för gravering på tumblerglas är inte samma som för ett glencairn whiskyglas till exempel.

Nätbutiker med whiskyglas som du kan gravera

» MedGravyr.se

Kan man gravera glas hos Cervera?

Nej, man kan inte få sina glas graverade hos Cervera. Det kan finnas redan graverade glas i deras avdelning för vintageglas. Du kan köpa fina whiskyglas från Cervera och sedan ta de till någon som kan gravera.