Whiskyset med karaff och glas

Skaffa dig ett snyggt set med whiskykaraff och tillhörande whiskyglas. Här tipsar vi om whiskyset med matchande karaff och glas. Det finns set med två eller sex glas att välja på från lite olika glastillverkare.

Köp set med whiskykaraff och glas

 • Table Top Stories - Rumours Whiskeykaraff + 6 Tumblerglas

  Table Top Stories - Rumours Whiskeykaraff + 6 Tumblerglas
  Men det här populära presentpaketet blir du bästa gästen för alla möjliga bjudningar och tillställningar. I setet ingår en whiskeykaraff som passar lika bra som inredningsdetalj som på bordet. De 6 tumblerglasen har en rak form som ofta utmärker klassiska whiskeyglas och gör att perfekt mängd kan serveras.
 • Leonardo - Spiritii Whiskyset 3 delar

  Leonardo - Spiritii Whiskyset 3 delar
  Spiritii karaff och glas från Leonardo tar de speciella stunderna i livet och gör dem minnesvärda. Detta set används med fördel åt din godaste whisky. Karaffen och glasen är tillverkade av kristallglas och kommer garanterat att pryda sin plats i hemmabaren. Volym karaff: 0,7 liter.Varje glas från Leonardo är unikt och berättar en hantverkshistoria som sträcker sig tillbaka till 1850-talet. Glaset för tankarna till livliga, italienska middagar där livet handlar om att ha roligt - och må riktigt bra. Spiritii-serien är tillverkad i stöttålig Teqton, vilket gör att den även passar i lite tuffare miljöer.
 • Leonardo - Ambrogio Whiskyset 3 delar

  Leonardo - Ambrogio Whiskyset 3 delar
  Ambrogio karaff och glas från Leonardo är ett lyxigt whiskyset som tar de speciella stunderna i livet och gör dem minnesvärda. Detta set används med fördel åt dina godaste ädla drycker. Karaffen och glasen är tillverkade av kristallglas och kommer garanterat att pryda sin plats i hemmabaren. Volym karaff: 0,7 liter. Varje glas från Leonardo är unikt och berättar en hantverkshistoria som sträcker sig tillbaka till 1850-talet. Glaset för tankarna till livliga, italienska middagar där livet handlar om att ha roligt - och må riktigt bra.Serien är tillverkad i stöttålig Teqton, vilket gör att den även passar i lite tuffare miljöer.
 • Whisky Snifter Premium 2 st glas och 1 st Karaff

  Whisky Snifter Premium 2 st glas och 1 st Karaff
  Whisky Snifter Premium 2 st glas och 1 st Karaff. Whisky Sniffer whiskyglas med en något kortare stjälk från Spiegelau som ger dig den där extra känslan av kvalitet och lyx , ett mycket mångsidigt glas. Kupan har en hög avlång design och rymmer hela 28 cl dryck. Passar utmärkt till starkvin, likörer, gin, rom och övriga destillat. Samt innehåller detta paket 1 st whiskykaraff som rymmer 75 cl favoritwhisky. Önskar du komplettera med fler glas i denna läckra serie? Då finner du glasen här! Whisky Snifter Premium karaff Höjd: 189 mm Bredd: Ø 91 mm Volym: 750 ml Whisky Snifter Premium whiskyglas Höjd: 192 mm Bredd: Ø 71 mm Volym: 280 ml
 • Elixir Whiskyset 5 delar 38cl

  Elixir Whiskyset 5 delar 38cl
 • Malt 0,7L Glaskaraff med kork. H 21 Ø 11 cm. Rymmer: 70 cl

  Malt 0,7L Glaskaraff med kork. H 21 Ø 11 cm. Rymmer: 70 cl