Iittala whiskyglas

Finska glastillverkaren Iittala har flera glas som passar för whiskey. Deras mest berömda whiskyglas är Gaissa som lanserades 1973. Glaset är designat av den duktiga formgivaren Tapio Wirkkala som lyckats skapa en vacker botten inspirerad av vattens rörelser i naturen.

Iittalas whiskeyglas säljs i regel alltid som 2-pack, för dig att dela och avnjuta den bästa whiskeyn med någon i din närhet. Eller varför inte bjuda in en långväga gäst på en stunds avkoppling med en On The Rocks i handen.

Gaissa & Ultima Thule whiskyglas

 • Ultima Thule Highball 38cl 2-pack

  Ultima Thule Highball 38cl 2-pack
 • Iittala - SÅLD Gaissa Whiskyglas 10 st

  Iittala - SÅLD Gaissa Whiskyglas 10 st
  10 st whiskyglas ur serien Gaissa, formgiven av Tapio Wirkkala år 1973 för Iittala. Nyskick Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - SÅLD Whiskyglas Kalinka 8 st

  Iittala - SÅLD Whiskyglas Kalinka 8 st
  8 st whiskyglas ur serien Kalinka formgiven av Timo Sarpaneva för Iittala. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Whiskyglas 8 st IIttala

  Iittala - Whiskyglas 8 st IIttala
  8 st whiskyglas från Iittala. Nyskick Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Iittala - Gaissa Drinkglas 28 cl 2-pack

  Iittala - Gaissa Drinkglas 28 cl 2-pack
  Gaissa är en vacker serie som passar utmärk till festligare tillfällen. Använd till whisky, drinkar, öl, vatten eller annan dryck.
 • Iittala - Ultima Thule On the rocks 28 cl 2-pack

  Iittala - Ultima Thule On the rocks 28 cl 2-pack
  Ett praktiskt glas som ger slående intryck vid alla tillfällen. Passar lika utmärkt att servera whisky eller cocktails som juice och vatten. Ultima Thules banbrytande design ger alla miljöer en känsla av nordisk natur. Inspirerad av den smältande isen i Lappland skapade Tapio Wirkkala Ultima Thule på 1960-talet, genom att skära i en gjutform. Den exklusiva formgivningen återspeglar de tusentals timmar som satsats på att finslipa glasblåsningstekniken till något som kan ge den önskade effekten av is.
 • Ultima Thule on-the-rocks 28cl 2-pack

  Ultima Thule on-the-rocks 28cl 2-pack
 • Ultima Thule on-the-rocks 28cl 2-pack

  Ultima Thule on-the-rocks 28cl 2-pack
 • Gaissa Whiskyglas 28 cl 2-pack

  Gaissa Whiskyglas 28 cl 2-pack
 • Ultima Thule on the rocks Whiskeyglas 28 cl 4 st

  Ultima Thule on the rocks Whiskeyglas 28 cl 4 st
 • Gaissa Whiskyglas 28 cl 2-pack

  Gaissa Whiskyglas 28 cl 2-pack
 • Ultima Thule on the rocks Whiskeyglas 28 cl 4 st

  Ultima Thule on the rocks Whiskeyglas 28 cl 4 st