Kosta Boda whiskyglas

I flera av de större serierna med dryckesglas har Kosta Boda glas för whiskey. Du kan till exempel hitta Sofiero whiskyglas med kristallint mönster. De lekfulla New Friends tumblerglas med ett litet djur som sticker upp ur botten är fina till olika drycker eller desserter. Här har vi plockat ut ett urval av whiskeyglasen som tillverkas av Kosta Boda idag.

Fina whiskeyglas från Kosta Boda

 • Line tumblerglas 31 cl Klar

  Line tumblerglas 31 cl Klar
 • Sofiero highball 41 cl 0,41 l

  Sofiero highball 41 cl 0,41 l
 • Chateau låg Tumbler 20 cl

  Chateau låg Tumbler 20 cl
 • Highballglas, Chateau 35cl

  Highballglas, Chateau 35cl
  Munblåst i Kosta.
 • Sofiero whiskeyglas double OF 35 cl 0,35 l

  Sofiero whiskeyglas double OF 35 cl 0,35 l
 • Kosta Boda - New Friends Tumbler Björn 46 cl

  Kosta Boda - New Friends Tumbler Björn 46 cl
  Lekfullt tumblerglas med en björn i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl. En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig. Ernst Billgren är ett med naturen och tillsammans med Kosta Bodas skickliga glasblåsare har han skapat serien New Friends, skulpturer som går att dricka ur och servera i.
 • Kosta Boda - New Friends Tumbler Räv 46 cl

  Kosta Boda - New Friends Tumbler Räv 46 cl
  Lekfullt tumblerglas med en räv i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl. En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig. Ernst Billgren är ett med naturen och tillsammans med Kosta Bodas skickliga glasblåsare har han skapat serien New Friends, skulpturer som går att dricka ur och servera i.
 • Chateau låg Tumbler 20 cl

  Chateau låg Tumbler 20 cl
 • Kosta Boda - New Friends Tumbler Groda 46 cl

  Kosta Boda - New Friends Tumbler Groda 46 cl
  Lekfullt tumblerglas med en groda i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl. En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig. Ernst Billgren är ett med naturen och tillsammans med Kosta Bodas skickliga glasblåsare har han skapat serien New Friends, skulpturer som går att dricka ur och servera i.
 • Chateau tumbler, 40års jubileum , 22CL

  Chateau tumbler, 40års jubileum , 22CL
  Château fyller 40 år och vi firar med en färgsprakande jubileumskollektion som endast finns till försäljning under jubileumsåret. Den läckra och mycket speciella färgade komponenten neodymoxid, en sällsynt jordartsblandning, som får glaset att skifta efter ljuskälla. Från blått till violett med inslag av andra färger.Glaset är tillverkat i miljövänlig kristall.
 • Kosta Boda - New Friends Tumbler Fjällräv 46 cl

  Kosta Boda - New Friends Tumbler Fjällräv 46 cl
  Lekfullt tumblerglas med en fjällräv i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl. En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig. Ernst Billgren är ett med naturen och tillsammans med Kosta Bodas skickliga glasblåsare har han skapat serien New Friends, skulpturer som går att dricka ur och servera i.
 • Kosta Boda - New Friends Tumbler And 46 cl

  Kosta Boda - New Friends Tumbler And 46 cl
  Lekfullt tumblerglas med en and i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl. En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig. Ernst Billgren är ett med naturen och tillsammans med Kosta Bodas skickliga glasblåsare har han skapat serien New Friends, skulpturer som går att dricka ur och servera i.
 • Tumblerglas 2-pack Limelight, H95

  Tumblerglas 2-pack Limelight, H95
  Munblåsta glasDesign: Göran WärfTål maskindisk i låg temperatur
 • VIVA Karaff med tumbler

  VIVA Karaff med tumbler
  Viva är en liten basservis med stort användningsområde där gränserna mellan de olika delarna lösts upp och traditionella funktioner kombinerats på nytt sätt. Det mjuka formspråket hämtar inspiration i glashantverkets tillverkningstraditioner med ett romantiskt eko från brukets rika formgivningshistoria. Formgivare: Matti KlenellKaraffen är tillverkat i miljövänlig kristall.
 • Kosta Boda - New Friends Tumbler Fågel 46 cl

  Kosta Boda - New Friends Tumbler Fågel 46 cl
  Lekfullt tumblerglas med en fågel i botten, perfekt till favoritdrinken eller att servera dessert ur. Volym 46 cl. En björn dyker upp, en and vilar nöjt på botten, en annan fågel betraktar dina dryckesvanor utan att egentligen bry sig. Ernst Billgren är ett med naturen och tillsammans med Kosta Bodas skickliga glasblåsare har han skapat serien New Friends, skulpturer som går att dricka ur och servera i.
 • Kosta Boda - Rurik Whiskyglas 8 st

  Kosta Boda - Rurik Whiskyglas 8 st
  8 st whiskyglas ur serien Rurik från Kosta. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Whiskyglas OF, Chateau 20cl

  Whiskyglas OF, Chateau 20cl
  Munblåst i Kosta.
 • Kosta Boda - Château Old Fashioned 27 cl

  Kosta Boda - Château Old Fashioned 27 cl
  Old Fashioned från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas. Glaset hette tidigare Château Old Fashioned 20 cl hos Kosta Boda.