Riedel whiskyglas

 • Riedel Vinum Single Malt whiskyglas 2-pack 20 cl

  Riedel Vinum Single Malt whiskyglas 2-pack 20 cl
  Riedel Vinum Single Malt whiskyglas 2-pack 20 cl
 • Riedel O whiskyglas 2-pack 43 cl

  Riedel O whiskyglas 2-pack 43 cl
  Riedel O whiskyglas 2-pack 43 cl
 • Riedel Drink Specific Highball glas 2-pack 31 cl

  Riedel Drink Specific Highball glas 2-pack 31 cl
  Riedel Drink Specific Highball glas 2-pack 31 cl
 • Riedel Optical O whiskyglas 2-pack 34,4 cl

  Riedel Optical O whiskyglas 2-pack 34,4 cl
  Riedel Optical O whiskyglas 2-pack 34,4 cl
 • Whiskyglas Riedel Vinum Single Malt 2-pack

  Whiskyglas Riedel Vinum Single Malt 2-pack
  Whiskyglas Riedel Vinum Single Malt 2-pack. Kan graveras.Levereras till dig i en trevlig kartong-f&:ouml:rpackning.
 • Drinkglas Highball, 2-pack

  Drinkglas Highball, 2-pack
  Ett highballglas särskilt formgivet för mojitos, Long Island Iced Tea och andra longdrinks som oftast serveras med mycket is. Därför har highballglaset en relativt stor diameter.
 • Riedel - Vinum Single Malt Whisky 2-pack

  Riedel - Vinum Single Malt Whisky 2-pack
  Whiskyglas i 2-pack från Riedels serie Vinum. Det här glaset är särskilt framtaget för Single Malt Whisky. Glaset har en långsmal kupa, som är lätt utsvängd i överkant. Formen förhöjer en bra whisky genom att förstärka fatens karaktär och rökighet och samtidigt tona ner alkoholens sura, stickiga doft. Något som skiljer glaset från många andra whiskyglas är att det har stam och fot. På så vis hindras drycken från att värmas upp av handen. Vinum är Riedels mest populära glasserie. Serien är den första i världen med maskintillverkade vinglas för olika druvor och typer av vin. Varje glas är framtaget av en grupp experter och utvecklingsprocessen pa°ga°r i upp till tva° a°r. Vinum består av en mängd olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall. Samtliga glas går att diska i maskin.
 • Riedel - Drink Specific Highball Glas 2-pack

  Riedel - Drink Specific Highball Glas 2-pack
  Highball drinkglas ingår i Riedels nya serie Drink Specific Glassware, en modern samling drinkspecifika glas till tusentals cocktails. Glaset är perfekt storlek för drinkar med is så som Tom Collins. Fyller du upp till kanten där glaset blir tjockare har du fyllt det exakt 6 cl. Säljs i 2-pack. Serien är den enda glasserien speciellt framtagen för att möta bar- och cocktailkulturens högt ställda krav, och är utvecklad i samarbete med spritspecialisten Zane Harris. Serien består av sex olika glas: Highball, Rocks, Neat, Fizz, Nick & Nora, och Sour, utformade för att passa de sju stora klassiska cocktaildrinkarna: The Old Fashioned, Manhattan, Daiquiri, Sour, Peasant, Buck and Julep.
 • Vinum Single Malt Whisky 2-pack

  Vinum Single Malt Whisky 2-pack
 • Vinum Tumbler Water, 2-pack

  Vinum Tumbler Water, 2-pack
 • Vinum Single Malt Whisky 2-pack

  Vinum Single Malt Whisky 2-pack
 • Whiskyglas Riedel Fire 2-pack

  Whiskyglas Riedel Fire 2-pack
  Whiskyglas Riedel Fire 2-pack. Kan graveras i botten s&:aring: du ser gravyrtexten n&:auml:r du tittar ner i glaset, mycket snyggt!Det h&:auml:r glaset &:auml:r s&:auml:rskilt framtaget&hellip:
 • The O Wine Tumbler Water 2-pack

  The O Wine Tumbler Water 2-pack
 • Whiskyglas Neat, 2-pack

  Whiskyglas Neat, 2-pack
  Neat är en något nättare variant av Rocks whiskyglas och passar för sprit och drinkar som ska avnjutas mer som de är, utan is eller vatten. Exempelvis bourbon, whisky, brandy, sazernac och cognac.
 • Whiskyglas Rocks, 2-pack

  Whiskyglas Rocks, 2-pack
  En glasmodell som är en standard bland drinkglas och går även under namnet Old Fashioned-glas, uppkallad efter den klassiska whiskydrinken. Mönstret som pryder glaset är både dekorativt och visar på en tydlig markering för 6 ml, för att hjälpa dig blanda en perfekt balanserad drink.
 • Riedel - O Wine Whisky 2-pack

  Riedel - O Wine Whisky 2-pack
  Riedels Single Malt Whiskyglas är utformat i traditionell form. Glaset tar fram alla de kännetecken som man finner i bra whisky. Rökigheten och fatens karaktär lyfts fram och alkohol och stickiga syror dämpas. Säljs i 2-pack. Serien O Wine Tumbler från Riedel har, precis som andra Riedelglas, druvspecifika kupor. Samtidigt är de utvecklade för att kunna tas med på språng. Glasen är perfekta för landstället, båten, husvagnen, eller en picknick i trädgården, eftersom avsaknaden av stam och fot gör dem mindre ömtåliga.
 • Riedel - Sommeliers Whisky Single Malt

  Riedel - Sommeliers Whisky Single Malt
  Det här glaset är särskilt framtaget för Single Malt Whisky. Glaset har en långsmal kupa, som är lätt utsvängd i överkant. Glasmodellen används ofta på whiskyprovningar, eftersom formen hjälper till att koncentrera aromerna i drycken. Något annat som skiljer glaset från många andra whiskyglas är att det har stam och fot. På så vis hindras drycken från att värmas upp av handen. Glaset passar även till: Maltwhisky och Whisky/Whiskey.
 • Riedel - Drink Specific Rocks Glas 2-pack

  Riedel - Drink Specific Rocks Glas 2-pack
  Rocks drinkglas ingår i Riedels nya serie Drink Specific Glassware, en modern samling drinkspecifika glas till tusentals cocktails. Glaset bredd passar perfekt till drinkar med is, som till exempel The Old Fashioned. Säljs i 2-pack. Serien är den enda glasserien speciellt framtagen för att möta bar- och cocktailkulturens högt ställda krav, och är utvecklad i samarbete med spritspecialisten Zane Harris. Serien består av sex olika glas: Highball, Rocks, Neat, Fizz, Nick & Nora, och Sour, utformade för att passa de sju stora klassiska cocktaildrinkarna: The Old Fashioned, Manhattan, Daiquiri, Sour, Peasant, Buck and Julep.
 • Riedel - Drink Specific Neat Glas 2-pack

  Riedel - Drink Specific Neat Glas 2-pack
  Neat drinkglas ingår i Riedels nya serie Drink Specific Glassware, en modern samling drinkspecifika glas till tusentals cocktails. Glaset är perfekt storlek för drinkar utan is som till exempel whisky eller drinken Sazerac. Fyller du upp till kanten där glaset blir tjockare har du fyllt det exakt 6 cl. Säljs i 2-pack. Serien är den enda glasserien speciellt framtagen för att möta bar- och cocktailkulturens högt ställda krav, och är utvecklad i samarbete med spritspecialisten Zane Harris. Serien består av sex olika glas: Highball, Rocks, Neat, Fizz, Nick & Nora, och Sour, utformade för att passa de sju stora klassiska cocktaildrinkarna: The Old Fashioned, Manhattan, Daiquiri, Sour, Peasant, Buck and Julep.
 • O Wine Whisky Fire 2-pack

  O Wine Whisky Fire 2-pack
 • The O Wine Tumbler Water 2-pack

  The O Wine Tumbler Water 2-pack
 • Vinum Tumbler Water, 2-pack

  Vinum Tumbler Water, 2-pack
 • O Wine Whisky Fire 2-pack

  O Wine Whisky Fire 2-pack