Spiegelau whiskyglas

Det finns både snifters och tumblers bland whiskyglasen från Spiegelau. Det stilfulla snifterglaset har ett kort ben och gillas av whiskyprovare. Man kan beställa glaset styckvis eller som ett set med 6 glas och en väska.

Bland Spiegelaus tumblerglas finns flera olika varianter. Barexperten Stephan Hinz har varit med och tagit fram serien Perfect Serve Collection. Även glasserien Lifestyle innefattar tumblerglas som passar för whiskey men även andra drycker.

Whiskyglas hos Spiegelaus svenska återförsäljare

 • Spiegelau - Spiegelau Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack

  Spiegelau - Spiegelau Whisky Snifter 17 cl kort ben 2-pack
  Whiskyprovarglas från Spiegelau. Glaset har en rundad kupa som smalnar av längst med kanten samt ett kort ben. Kan diskas i maskin.
 • Whisky Snifter kort ben 2-pack

  Whisky Snifter kort ben 2-pack
 • Whisky Snifter kort ben 2-pack

  Whisky Snifter kort ben 2-pack
 • LifeStyle tumbler 4-pack 34 cl

  LifeStyle tumbler 4-pack 34 cl
 • Tumblerglas - LifeStyle 0,34L 4-pack, 0,34L

  Tumblerglas - LifeStyle 0,34L 4-pack, 0,34L
  4-pack tumblers från Spigelau i serien LifeStyle, med vackert vågig struktur.
 • Perfect Serve Whiskeyglas DOF 37cl , 4-pack klar

  Perfect Serve Whiskeyglas DOF 37cl , 4-pack klar
 • Style Tumbler 4-pack, 34 CL

  Style Tumbler 4-pack, 34 CL
  Style - De eleganta glasen! Genom sin moderna form och design är Style rätta valet för varje tillfälle. Glasen utstrålar självförtroende och stil. Vattenglset rymmer 34cl och har en höjd på 9cm samt en diameter på 8,3cm.
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve S.O.F Glas 27 cl 4-pack

  Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve S.O.F Glas 27 cl 4-pack
  S.O.F. glas, 4-pack, Single Old Fashion, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Spiegelau - Spiegelau Authentis Digestive Whiskyprovarglas 4-pack

  Spiegelau - Spiegelau Authentis Digestive Whiskyprovarglas 4-pack
  Ett glas format för att ta fram den karaktäristiska whiskyaromen när den blandas med luften som fångas i kupans övre del. Det korta benet bidrar till att du enkelt kan virvla runt whiskyn i glaset. Utsedd till Svensk Whiskyförmedlings officiella whiskyprovarglas. Perfekt för att servera olika sorters malt whisky, bourbon och avec.
 • Whiskeyglas, 17 cl, 2-pack

  Whiskeyglas, 17 cl, 2-pack
  Två whiskeyglas på fot. Glasen är designade för att dryckens arom och smak ska komma fram på bästa sätt. Passar också utmärkt för liköer, rom och gin.
 • Perfect Ice Ball Set 3 delar

  Perfect Ice Ball Set 3 delar
 • Perfect Ice Ball Set 3 delar

  Perfect Ice Ball Set 3 delar
 • Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve D.O.F Glas 37 cl 4-pack

  Spiegelau - Spiegelau Perfect Serve D.O.F Glas 37 cl 4-pack
  DOF-glas (Double Old Fashioned), 4-pack, i Perfect Serve Collectionen från Speigelau har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz. Perfect Serve Collection är robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.